-
Flowers
Delivery methodsTypes of flowers
-
Gifts
Individual productsDelivery methods
-
Women's Day
- Plant
-
Occasions
Other occasions
-
Product creator
-
International
-
Offer for companies
- Contact
- Order tracking
- Sign In / Create an account
- (22) 828 95 95
-
Flowers
Delivery methodsTypes of flowers
-
Gifts
Individual productsDelivery methods
-
Women's Day
- Plant
-
Occasions
Other occasions
-
Product creator
-
International
-
Offer for companies
- Contact
- Order tracking
- Sign In / Create an account
- (22) 828 95 95
-
ZŁ
- $ - USD
- € - EUR
- £ - GBP
Description
Description
Just remember - fruits can be different during a year. We try to give you fresh and delicious, seasonal fruits.
Orders which are paid for before 12 o'clock will be delivered the next, working day. Orders within the borders of the city of Warsaw can be delivered the same day, as long as they are confirmed over the phone. . Orders are fulfilled within 24 hours.
Availability: All year
Composition:
About 8kg of fruits
Mango
Melon cantaloupe
Melon galia
Bananas
Avocado
Red apple
Green apple
Kaki
fruits during summer: plums, nectarines, peaches
fruits during winter: kiwi, tangerines
Champagne Martini 0,75 l
Wooden box
Pineapple
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 209 kj/49.91 kcal, tłuszcze 0,1g (w tym tłuszcze nasycone 0,01g), węglowodany 13,1g (w tym cukry 10g), białko 0,5g, sól 0,01g.
Ingredients: przechowywać w chłodnym miejscu (w temperaturze 0-4°c, np. w lodówce) lub w temperaturze pokojowej (18-22°c). w lodówce najlepiej przechowywać w lodówce przez 1 tydzień, w zależności od stopnia dojrzałości.
Allergens: ROMELAINA (enzym) – może powodować pieczenie w ustach, reakcje krzyżowe z LATEKSEM
Mango
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 250 kj/59.70 kcal, tłuszcze 0,4g (w tym tłuszcze nasycone 0,1g), węglowodany 14g (w tym cukry 13,7g), białko 0,8g, sól 0,01g.
Ingredients: przechowywać w chłodnym miejscu (w temperaturze 0-4°c, np. w lodówce) lub w temperaturze pokojowej (18-22°c). w lodówce najlepiej przechowywać w lodówce przez 1 tydzień, w zależności od stopnia dojrzałości.
Allergens: u osób uczulonych na LATEKS oraz niektóre pyłki roślinne mogą wystąpić reakcje krzyżowe. skórka mango zawiera naturalny związek (urushiol), który może powodować kontaktowe reakcje ale
Śliwka
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 192 kj/45.85 kcal, tłuszcze 0,3g (w tym tłuszcze nasycone 0,02g), węglowodany 10g (w tym cukry 9,9g), białko 0,7g, sól 0g.
Ingredients: najlepiej udaje się w temperaturze pokojowej, śliwki należy włożyć do papierowej torby lub do plastikowego pojemnika na żywność
Allergens: alergeny PESTKOWCÓW-możliwe reakcje krzyżowe z PYŁKAMI BRZOZY (ZESPÓŁ ALERGII JAMY USTNEJ).
Mandarins
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 201 kj/48.00 kcal, tłuszcze 0,3g (w tym tłuszcze nasycone 0,04g), węglowodany 8,5g (w tym cukry 8,2g), białko 0,8g, sól 0g.
Ingredients: przechowywać w chłodnym miejscu (w temperaturze 0-4°c, np. w lodówce) lub w temperaturze pokojowej (18-22°c). w lodówce mogą być przechowywane do 1 tygodnia.
Allergens: podobnie jak inne CYTRUSY, mogą wywoływać alergie u osób uczulonych na CYTRUSY lub BIAŁKA PYŁKOWE.
Kiwi
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 255 kj/60.89 kcal, tłuszcze 0,5g (w tym tłuszcze nasycone 0,1g), węglowodany 14,7g (w tym cukry 10,6g), białko 1,1g, sól 0,01g.
Ingredients: niedojrzałe kiwi najlepiej przechowywać w temperaturze 0–2°c. jeśli nie chcesz, aby owoce szybko dojrzały, trzymaj je w chłodnym i suchym miejscu
Allergens: BIAŁKA ALERGENNE (ACT D 1–11), silny alergen, reakcje u osób uczulonych na LATEKS (reakcje krzyżowe)
Melon kantalupa
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 134 kj/32.00 kcal, tłuszcze 0,1g (w tym tłuszcze nasycone 0,01g), węglowodany 8,2g (w tym cukry 7,9g), białko 0,8g, sól 0,01g.
Ingredients: truskawki najlepiej przechowywać w lodówce w temperaturze 2–3°c.
Allergens: BIAŁKA PROFILINOWE, BIAŁKA PR-10:, alergeny TRUSKAWKOWE związane z krzyżowymi reakcjami, kwas SALICYLOWY
Galia Melon
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 143 kj/34.15 kcal, tłuszcze 0,2g (w tym tłuszcze nasycone 0,02g), węglowodany 9,1g (w tym cukry 8,6g), białko 0,6g, sól 0,01g.
Ingredients: przechowywać w szczelnym opakowaniu, w suchym i zaciemnionym miejscu.
Allergens: PROFILINY, BIAŁKA PR-10, reakcje krzyżowe
Avocado
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 670 kj/160.00 kcal, tłuszcze 15g (w tym tłuszcze nasycone 2,1g), węglowodany 8,5g (w tym cukry 0,7g), białko 2g, sól 0,01g.
Ingredients: niedojrzałe przechowywać w temperaturze pokojowej, dojrzałe w lodówce. przecięte awokado najlepiej przechowywać w lodówce, skropione sokiem z cytryny.
Allergens: nie zawiera alergenów wymagających obowiązkowego oznaczenia zgodnie z rozporządzeniem ue nr 1169/2011. u osób uczulonych na LATEKS lub niektóre PYŁKI ROŚLINNE mogą wy
Orange
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 197 kj/47.04 kcal, tłuszcze 0,1g (w tym tłuszcze nasycone 0,02g), węglowodany 8,3g (w tym cukry 8,2g), białko 0,9g, sól 0g.
Ingredients: pomarańcze najlepiej przechowywać w suchym, zacienionym miejscu, w temperaturze pokojowej, w papierowych torebkach.
Allergens: alergeny CYTRUSOWE - możliwe reakcje u osób z nadwrażliwością na CYTRUSY.
Banana
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 371 kj/88.59 kcal, tłuszcze 0,3g (w tym tłuszcze nasycone 0,11g), węglowodany 20,2g (w tym cukry 17,2g), białko 1g, sól 0g.
Ingredients: należy trzymać je w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu, z dala od innych owoców wydzielających etylen (np. jabłek) i nie w lodówce
Allergens: PROFILINY - częste reakcje krzyżowe z LATEKSEM i PYŁKAMI BRZOZY.
Red apple
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 218 kj/52.06 kcal, tłuszcze 0,2g (w tym tłuszcze nasycone 0,03g), węglowodany 13,8g (w tym cukry 10,4g), białko 0,3g, sól 0,01g.
Ingredients:
przechowywać w chłodnym miejscu (w temperaturze 0-4°c, np. w lodówce) lub w temperaturze pokojowej (18-22°c). w lodówce najlepiej przechowywać w lodówce przez 1 tydzień, w zależności od stopnia dojrzałości.
Kraj pochodzenia: Polska
Allergens: PROFILINY, reakcje krzyżowe z PYŁKAMI BRZOZY (ZESPÓŁ ALERGII JAMY USTNEJ – oas)
Zielone jabłko
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 215 kj/51.34 kcal, tłuszcze 0,2g (w tym tłuszcze nasycone 0,03g), węglowodany 13,6g (w tym cukry 10,4g), białko 0,3g, sól 0,01g.
Ingredients: przechowywać w chłodnym miejscu (w temperaturze 0-4°c, np. w lodówce) lub w temperaturze pokojowej (18-22°c). w lodówce najlepiej przechowywać w lodówce przez 1 tydzień, w zależności od stopnia dojrzałości.
Allergens: PROFILINY, reakcje krzyżowe z PYŁKAMI BRZOZY (ZESPÓŁ ALERGII JAMY USTNEJ – oas)
Zestaw Martini ASTI Szampan
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 315 kj/75.22 kcal, tłuszcze 0g (w tym tłuszcze nasycone 0g), węglowodany 0g (w tym cukry 0g), białko 0g, sól 0g.
Ingredients: -
Allergens: -
Reviews see more
3 Item(s)