-
Flowers
Delivery methodsTypes of flowers
-
Gifts
Individual productsDelivery methods
-
Women's Day
- Plant
-
Occasions
Other occasions
-
Product creator
-
International
-
Offer for companies
- Contact
- Order tracking
- Sign In / Create an account
- (22) 828 95 95
-
Flowers
Delivery methodsTypes of flowers
-
Gifts
Individual productsDelivery methods
-
Women's Day
- Plant
-
Occasions
Other occasions
-
Product creator
-
International
-
Offer for companies
- Contact
- Order tracking
- Sign In / Create an account
- (22) 828 95 95
-
ZŁ
- $ - USD
- € - EUR
- £ - GBP
Description
Description
Are you looking for a special gift for your loved ones? Would you like to send your family something delicious, fresh and original? Poczta Kwiatowa® offers a delicate box - a combination of fresh and sweet fruit with chocolate cherries and white Audentia wine. Audentia wine comes from Spain from the Sauvignon Blanc (60%) and Muscat (40%) strains. It's white and dry. You can smell tropical fruits. The taste is delicate and very refreshing. It is ideal for fish, seafood or rice dishes. Order and send your loved ones a top quality box.
Availability: All year
Composition:
Wino białe Audentia Sauvignon Blanc & Muscat wytrawne (0,75l)
Orzechy nerkowca w czekoladzie z chilli Doti (100g) / Imbir w czekoladzie z kakao Doti (100g) / Wiśnie w czekoladzie Delimaro (100g)
Cytryna (2szt.)
Granat (1szt.)
Awokado (1szt)
Mango (1szt.)
Karambola (1szt.)
Limonka (1szt.)
Winogrono (1szt.)
Jabłko zielone (1szt.)
Drewniana skrzynka
Cashew nut in chilli Doti (100g)
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 2359 kj/563.33 kcal, tłuszcze 37g (w tym tłuszcze nasycone 15g), węglowodany 47g (w tym cukry 36g), białko 11g, sól 0.12g.
Ingredients:
czekolada 59% [cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, LAKTOZA (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, emulgator: lecytyny (SOJA), ORZECHY nerkowca 40%, substancje glazurujące: guma arabska i szelak; chili. czekolada: masa kakaowa minimum 33%. może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.
Producent: Doti
Kraj pochodzenia: Polska (Dolny Śląsk)
Allergens: ORZECHY nerkowca, MLEKO, SOJA (z lecytyny).
White wine Audentia Sauvignon Blanc & Muscat dry (0.75l)
Nutritional value per 100g.: -
Ingredients: -
Allergens: -
Lemon
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 121 kj/28.89 kcal, tłuszcze 0,3g (w tym tłuszcze nasycone 0,04g), węglowodany 9,3g (w tym cukry 2,5g), białko 1,1g, sól 0g.
Ingredients: przechowywać w chłodnym miejscu (w temperaturze 0-4°c, np. w lodówce) lub w temperaturze pokojowej (18-22°c). w lodówce mogą być przechowywane do 1 tygodnia.
Allergens: LIMONEN, SALICYLANY – możliwe reakcje kontaktowe lub pokarmowe
Granat
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 320 kj/76.42 kcal, tłuszcze 1,2g (w tym tłuszcze nasycone 0,1g), węglowodany 17,2g (w tym cukry 13,7g), białko 1g, sól 0,01g.
Ingredients: sposób przechowywania: przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°c, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Allergens: u osób uczulonych na pyłki roślin mogą wystąpić reakcje krzyżowe (np. ZESPÓŁ ALERGII JAMY USTNEJ).
Avocado
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 670 kj/160.00 kcal, tłuszcze 15g (w tym tłuszcze nasycone 2,1g), węglowodany 8,5g (w tym cukry 0,7g), białko 2g, sól 0,01g.
Ingredients: niedojrzałe przechowywać w temperaturze pokojowej, dojrzałe w lodówce. przecięte awokado najlepiej przechowywać w lodówce, skropione sokiem z cytryny.
Allergens: nie zawiera alergenów wymagających obowiązkowego oznaczenia zgodnie z rozporządzeniem ue nr 1169/2011. u osób uczulonych na LATEKS lub niektóre PYŁKI ROŚLINNE mogą wy
Mango
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 250 kj/59.70 kcal, tłuszcze 0,4g (w tym tłuszcze nasycone 0,1g), węglowodany 14g (w tym cukry 13,7g), białko 0,8g, sól 0,01g.
Ingredients: przechowywać w chłodnym miejscu (w temperaturze 0-4°c, np. w lodówce) lub w temperaturze pokojowej (18-22°c). w lodówce najlepiej przechowywać w lodówce przez 1 tydzień, w zależności od stopnia dojrzałości.
Allergens: u osób uczulonych na LATEKS oraz niektóre pyłki roślinne mogą wystąpić reakcje krzyżowe. skórka mango zawiera naturalny związek (urushiol), który może powodować kontaktowe reakcje ale
Starfruit
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 128 kj/30.57 kcal, tłuszcze 0,3g (w tym tłuszcze nasycone 0,01g), węglowodany 6,7g (w tym cukry 3,9g), białko 1g, sól 0,01g.
Ingredients: świeżego kokosa można przechowywać w lodówce, a suszony i rozdrobniony w chłodnej, suchej szafce
Allergens: może wywoływać reakcje krzyżowe z innymi ORZECHAMI. BIAŁKA zawarte w miąższu i przetworzonych produktach KOKOSOWYCH, takich jak WIÓRKI, MLEKO
Lime
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 126 kj/30.09 kcal, tłuszcze 0,2g (w tym tłuszcze nasycone 0,02g), węglowodany 10,5g (w tym cukry 1,7g), białko 0,7g, sól 0,01g.
Ingredients: niedojrzałe kiwi najlepiej przechowywać w temperaturze 0–2°c. jeśli nie chcesz, aby owoce szybko dojrzały, trzymaj je w chłodnym i suchym miejscu
Allergens: BIAŁKA CYTRUSOWE, SALICYLANY (naturalnie występujące), olejki ETERYCZNE w skórce (mogą powodować reakcje kontaktowe i FOTOUCZULENIA)
Winogrono jasne
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 301 kj/71.88 kcal, tłuszcze 0,2g (w tym tłuszcze nasycone 0,04g), węglowodany 15,5g (w tym cukry 15g), białko 0,6g, sól 0,01g.
Ingredients: przechowywać w chłodnym miejscu (w temperaturze 0-4°c, np. w lodówce) lub w temperaturze pokojowej (18-22°c). w lodówce mogą być przechowywane do 1 tygodnia.
Allergens: nie zawierają alergenów wymagających oznaczenia zgodnie z rozporządzeniem ue nr 1169/2011. u niektórych osób mogą wystąpić reakcje indywidualne, jednak nie są one związane z obowiązkową klasyfikacją a
Zielone jabłko
Nutritional value per 100g.: wartość energetyczna 215 kj/51.34 kcal, tłuszcze 0,2g (w tym tłuszcze nasycone 0,03g), węglowodany 13,6g (w tym cukry 10,4g), białko 0,3g, sól 0,01g.
Ingredients: przechowywać w chłodnym miejscu (w temperaturze 0-4°c, np. w lodówce) lub w temperaturze pokojowej (18-22°c). w lodówce najlepiej przechowywać w lodówce przez 1 tydzień, w zależności od stopnia dojrzałości.
Allergens: PROFILINY, reakcje krzyżowe z PYŁKAMI BRZOZY (ZESPÓŁ ALERGII JAMY USTNEJ – oas)