Opinie klientów

Kwiaty Przepraszam

Piękny bukiet wart swojej ceny.

19.11.2014 r. Mikołaj K.
Kwiaty Pamiętam o Tobie

Bardzo piękny bukiet.Kwiaty świeże.Dodatkowo odżywka.Wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem.Polecam.

17.11.2014 r. Dorota L.
Słodkie uniesienie

Szybko, sprawnie, solidnie. Polecam gorąco, świetna strona!

16.11.2014 r. Adrian J.
Słodkie uniesienie

Bardzo szybka dostawa byli jeszcze przed czasem wszytko się zgadza bardzo polecam na pewno skorzystam jeszcze. Dziękuję bardzo.

10.11.2014 r. Kamil K.
Kwiaty dla Zakochanych

Jestem bardzo mile zaskoczona że tak szybko i profesjonalnie zostało zrealizowane zamówienie. Bukiet przepiękny. Bardzo dziękuję Panią z kwiaciarni. P.S. jak zawsze bukiet wykonany pięknie i profesjonalnie.

10.11.2014 r. Małgorzata O.
Kwiaty Dream

Dostawa na czas , Super świeże kwiaty bardzo dobra obsługa .POLECAM :)

05.11.2014 r. Przemysław E.
Bukiet Smak zwycięstwa

Bukiet smak zwycięstwa przepiękny ;) przesyłka zrealizowana terminowo i bardzo profesjonalnie. Osoba obdarowana mile zaskoczona zachycona bukietem róż. Polecam pocztę kwiatową. Miła i kompetentna obsługa infolinii, bardzo pomocna. Bardzo zachęcam do skorzystania z usług świadczonych przez pocztę kwiatową ;)

05.11.2014 r. Monika H.
Kosz elegancki

Profesjonalnie, Odbiorczyni zadowolona z koszyka - nigdy się nie spotkaliśmy ale ""magia"" podarunku sprawiła ogrom radości. Dziękuje za rzetelne wykonanie usługi - Wasza kasa, moja satysfakcja :)

04.11.2014 r. Tadeusz S.
Kompozycja Radosny Koszyk

wspaniała obsłga gratuluję

03.11.2014 r. Iwona M.
Wianek Spoczywaj w spokoju

dziekuje za pelen profesjonalizm!

30.10.2014 r. Magdalena Z.
Kwiaty Jesienne

KWIATY WSPANIALE

29.10.2014 r. Paulina D.

Pierwszy raz w życiu wysyłałam kwiaty i to jeszcze zagranicę. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu! Znajomy w ogromnym szpitalu pełnym ludzi otrzymał jest bezpośrednio na swój stolik. Wysłał natychmiast zdjęcie i napisał :""""jestem teraz najszczęśliwszym mężczyzną na świecie"""". To chyba najlepsza opinia dla Państwa. Wiiiiieeeeelllkkkkiiiieee dzięki.

27.10.2014 r. Jola P.
Koszyk z winem

Wszystko profesjonalnie załatwione. Kwiaty dostarczone w terminie, bukiet śliczny. Rodzice byli bardzo zadowoleni. Polecam.

25.10.2014 r. Anna P.
Zestaw z winem musującym

Jestem bardzo z Was zadowolona :-* dzięki Wam doprowadzałam swojego męża do łez, niezapomniane przeżycie dla niego i dla mnie. Szybkie dostarczenie, cała akcja bez zastrzeżeń :)

24.10.2014 r. Agata S.
Kwiaty Kocham Cię Babciu

Błyskawicznie i profesjonalnie. Polecam.

23.10.2014 r. Małgorzata S.
Kwiaty Płomienne uczucie

Super obsługa wszystko dostarczone na czas i zawodowo :) polecam i na pewno skorzystam jeszcze nie raz :)

20.10.2014 r. Krystian K.
Kwiaty Wyznanie miłosne

Piękne kwiaty, pora dostarczenia również idealna! :)

20.10.2014 r. Jacek W.
Kompozycja Dla Dziecka

Wszystko na najwyższym poziome. Polecam

14.10.2014 r. Kamil Z.
Kwiaty Dream

Polecam goroca ten rodzaj dostarczania kwiatow ( o ile nie mozecie dostarczyc osobiscie na czas) Odbiorca dostal dokladnie co zostalo zamowione bez problemow :-) Nic nie zastapi radosci osoby obdarowanej kwiatami. Dziekuje

09.10.2014 r. Kazimierz B.
Kwiaty Dream

Rzadko sie zdarza, zeby produkt w rzeczywistosci wygladal nawet lepiej niz na stronie internetowej, ale tak wlasnie bylo w tym przypadku! Piekne kwiaty, dostarczone idealnie na czas. I nadawca, i odbiorca bardzo zadowoleni :)

08.10.2014 r. Agnieszka U.
Kwiaty Pamiętam o Tobie

Dziękuję za świetnie zrealizowane zamówienie :) Kwiaty piękne i świeże, a mama wzruszona i zaskoczona :) Gorąco polecam :)

02.10.2014 r. Joanna Ś.
Kwiaty Jesienne

Kwiaty piękne i dostarczone w ekspresowym reviewie:) Polecam w 100%

02.10.2014 r. Damian J.
Kwiaty Różana fantazja

wszystko ok. Kwiaty piękne.

29.09.2014 r. Paweł T.
Bukiet Namiętne chwile

Dziękuję za ekspresowe dostarczenie kwiatów ! :) Moja ukochana popłakała się z radości :) mam nadzieję że ją odzyskam ! :P

25.09.2014 r. Mateusz P.
Słodka niespodzianka

Czerwone róże w czerwonym koszyczku wyglądały ślicznie! Osoba obdarowana była zachwycona. Gorąco polecam.

18.09.2014 r. Monika R.
Bukiet sto lat

Dziękuję za profesjonalne podejście do sprawy, polecam wszystkim tą firme. Pozdrawiam Patryk B.

18.09.2014 r. Patryk B.
Słodkie uniesienie

Dziękuje dostawa bardzo szybka i wszystko pięknie zapakowane.polecam

11.09.2014 r. Tomasz K.
Kwiaty dwa serca

Wszystko się powiodło, dziękuję za profesjonalną obsługę :)

10.09.2014 r. Filip P.
Bukiet Splendor

Piękne róże, Żona wpadła w zachwyt :)

10.09.2014 r. Kamil H.
Bukiet Smak zwycięstwa

Dziękuje za sprawne dostarczenie:)

09.09.2014 r. Krzysztof D.