Doręczenie Kurierem
Czas realizacji już w 4 h

Opis

Opis

Ferrero Rocher: Czekolada mleczna 30% (cukier, masło kakaowe, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, skoncentrowane masło, emulgator: Lecytyny (Soja), Wanilina), Orzechy laskowe (28,5%), Cukier, Olej palmowy, Mąka pszenna, Serwatka w proszku (Mleko), Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, Emulgator: Lecytyny (Soja), Substancja spulchniająca (Wodorowęglan sodu), Sól, Wanilina.
Energia (kJ / kcal) 2506 / 603
Tłuszcz (g) 42,7
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 14,1
Węglowodany (g) 44,4
w tym cukry (g) 39,9
Białko (g) 8,2
Sól (g) 0,153

Ferrero Rondnoir: Delikatna ciemna czekolada 40,5% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: Lecytyny (Soja), Wanilina), Cukier, Olej palmowy, Mąka pszenna, Kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, Serwatka w proszku (Mleko), Odtłuszczone mleko w proszku, Czekolada mleczna (Cukier, Masło kakaowe, Mleko w proszku, Masa kakaowa, Emulgator: Lecytyny (Soja), Wanilina), Skrobia pszenna, Olej słonecznikowy, Masło kakaowe, Emulgator: Lecytyny (Soja), substancja glazurująca (Guma arabska), białka serwatkowe (Mleko), masa kakaowa, substancje podnoszące (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu),
sól, wanilina. Może zawierać śladowe ilości migdałów i orzechów laskowych.
Energia (kJ / kcal) 2311 / 555
Tłuszcz (g) 35
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 18,8
Węglowodany (g) 51,4
w tym cukry (g) 43,4
Białko (g) 6,2
Sól (g) 0,216

Raffaello: Odsączony kokos 25,5%, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), cukier, migdały (8%), odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (mleko), mąka pszenna, skrobia z tapioki, emulgator: Lecytyny (Soja), Aromaty, Substancja spulchniająca (Wodorowęglan sodu). Sól.
Energia (kJ / kcal) 2606 / 628
Tłuszcz (g) 48,6
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 29,7
Węglowodany (g) 38,3
w tym cukry (g) 33,3
Białko (g) 7,2
Sól (g) 0,305

Dostępność: Cały rok

Opinie zobacz więcej

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii. Bądź pierwszy i dodaj recenzję!
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać opinie. Prosimy zalogować się lub zarejestrować.
Dodatkowe informacje